Video session

METEEN JOUW SESSIE BOEKEN?

Scroll naar beneden
& ontdek de beschikbare data

Bij onze Video Sessions geeft Guillemine je online interieuradvies tijdens een one/one videocall van een uur.

Of je nu voor een grote renovatie staat, gewoon je living wil opfrissen, of in de knoop ligt met de opstelling van je meubels, tijdens dit online uur zorgen we er voor dat je weer duidelijkheid en het nodige vertrouwen krijgt om de volgende stappen te zetten om van je huis een plek te maken waar jij en je gezin je helemaal goed in je vel voelen.

Guillemine neemt je stap voor stap mee in haar analyse van jouw dilemma en geeft je frisse inzichten zodat je weet welke haalbare aanpassingen en ingrepen je kan doen om van je huis een heerlijke plek te maken. Weet je niet precies wat je ons wil vragen maar voel je dat er iets schort aan de sfeer of de inrichting? Don’t worry, we zoeken het samen uit. Elke vraag kan aan bod komen, de tijd die je boekt, is van jou.

FAQ

HOE WERKT EEN VIDEO SESSION?

De Video Session vindt plaats via een Teams video call. Om deel te nemen aan de sessie hoef je geen Teams-account te hebben. Voorafgaand aan de adviessessie krijg je een uitnodigingsmail met een link waarmee je kan deelnemen aan de video call. Op het geboekte tijdstip heb je een face-to-face videocall van 1 uur met Guillemine waarin de door jou vooraf ingezonden informatie (zoals foto’s, grondplan en eventueel video) samen bekeken kunnen worden. Guillemine bereidt de Video Session voor op basis van de gevraagde informatie. Omdat geen twee cases dezelfde zijn, is er geen vaste structuur voor Video Sessions. De adviessessie gebeurt op jouw maat, en volgens de accenten die jij wenst te leggen. We vragen om zelf nota’s te nemen tijdens de sessie, maar Guillemine stuurt volgend op de sessie een samenvattende schets met aantekeningen na.

HOE BEREID IK ME VOOR?

Na boeking van je Video Session ontvang je een bevestigingsmail waarin staat uitgelegd hoe je ons wat informatie over je homeproject kan bezorgen zodat we jouw Video Session kunnen voorbereiden. De informatie kan ons bezorgd worden via Wetransfer, een gratis online platform waarlangs gemakkelijk informatie verzonden kan worden. In de mail leggen we stap voor stap uit hoe dat werkt.

We vragen het grondplan van de ruimte die je wil bespreken, wat foto’s, eventueel een filmpje, en een goede omschrijving van het interieurvraagstuk waarmee je zit. Wil je er een moodboard aan toevoegen als dat zou helpen om je stijl weer te geven, of heb je een paar referentiebeelden die je doen wegdromen? Die kan je er gerust aan toevoegen. Het komt er op neer dat je vrij bent om de voorbereiding zo concreet te maken als je zelf wil :-).

Van zodra we de informatie voor jouw Video Session hebben ontvangen, ontvang je van ons een uitnodigingsmail met link waarmee je kan deelnemen aan de Video Session op het geboekte tijdstip.

HOE TOON IK MIJN RUIMTE?

De adviessessie vindt plaats door middel van een Teams video call, je kan je ruimte dus in real time tonen via de camera op het toestel dat je gebruikt. De meeste mensen vinden het echter comfortabeler om vooraf foto’s en/of een filmpje door te sturen via wetransfer.

WAAROVER KAN IK ADVIES VRAGEN?

– indeling van een ruimte (bvb bij een verbouwing)
– lay out van een grondplan (bvb oriëntatie keuken)
– materiaalkeuze
– kleuradvies & raamdecoratie
– keuze van meubels & opstelling
– mogelijke verlichting
– ideeën voor slimme inrichting
– styling (aankleding en accessoires)

HOEVEEL KOST EEN VIDEO SESSION?

Voor een uur exclusieve focus op jouw project met voorbereiding op basis van de door jou ingezonden informatie en samenvattende schets na afloop betaal je 240€ .

Prijzen zijn inclusief btw.

WANNEER GAAN VIDEO SESSIONS DOOR?

Video sessions worden vooral op maandagen, dinsdagen en vrijdagen in de voormiddag georganiseerd. Ontdek onderaan welke de eerstvolgende Video Sessions zijn en klik door om jouw sessie te boeken.

 

DE DATA PASSEN NIET VOOR ME…

Elke maand komen er nieuwe data bij.

Wil je graag een seintje krijgen wanneer er nieuwe data zijn, klik dan op de link onderaan.

Nog eens een super dikke dankjewel voor de fijne video session deze ochtend! Ik vond het echt heel inspirerend! Ook bedankt voor alle voorbereiding die je had gemaakt. Echt wauw! 
Lise

Guillemine, daar zouden we zelf nooit opgekomen zijn! En heel grote fan van de kleuren! Heel erg bedankt voor al de moeite! Dit geeft ons een heel andere insteek!
Lies