Persoonlijk ontwerp

Vanuit een fascinatie voor sfeer en mensen, hun gewoontes en activiteiten, hebben we in de loop van de jaren een bijzondere savoir-faire ontwikkeld in het vormen van omgevingen waarin mensen zich thuis voelen.

Zij het een woning waarin de bewoners aan een nieuw hoofdstuk willen beginnen, zij het een kantoorgebouw waarin een bedrijf zijn intrek zal nemen.

Wat er al is, analyseren we, halen we uit mekaar, schuiven en draaien we, en puzzelen we weer ineen. Zoals een blokkendoos. Wat er nog mist, maken we. We gaan aan de slag met opstelling, kleur, vorm, aankleding en afwerking. We werken binnen bestaande vormen en ruimtes, met respect voor wat er al is, en met nieuwsgierigheid voor wat er kan zijn.

INTERIEURCONCEPT

Wil je een totaalvisie voor de inrichting van je business of woning, dan gaan wij aan de slag van idee tot uitvoering. We analyseren jouw woonbehoeften, brengen de sterktes, de zwaktes en de opportuniteiten van je woning in kaart, en werken onze inzichten en ideeën uit in een interieurconcept. Vervolgens zoeken we de juiste partners, begeleiden de werken, verzamelen alle interieuritems en richten in.

Het is belangrijk te weten dat we steeds werken met wat er al is. We doen een aantal aanpassingen indien wenselijk – voor een betere flow, voor meer licht of een efficiëntere indeling – maar begeleiden geen structurele verbouwingen. Dat is werk voor een architect.
Doordachte kleurcombinaties, verrassende materialen en meubels met de juiste vormen op de goede plek, that’s what we do our magic with.

 

INTERESSE?

Contacteer ons! We organiseren met plezier een online kennismakingsgesprek.

NOT THERE YET?

Ben je nog niet toe aan inrichten omdat je twijfels hebt over de woning? Overweeg je al wel om te verbouwen maar twijfel je over welke ingrepen je dan best doet? Of sta je op het punt om te bouwen, maar krijg je je prioriteitenlijstje niet goed afgestemd op jouw gezin of hoe jij in het leven staat?

Schrijf je in voor een Brainstorm en wissel een uur lang met ons van gedachten. We bekijken jouw situatie met een frisse blik, zeggen eerlijk ons gedacht (dat kunnen we goed :-), en geven de nodige input om uit je woonimpasse te geraken.