OVER ONS

ZUSSEN

Jackie Brussels is Ozanne en Guillemine Mertens, twee zussen die sinds een aantal jaren samenwerken vanuit een gedeelde passie voor wonen. Samen werkten we mee aan het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ waar we gezinnen hielpen verhuizen en hun droomwoning realiseren.

CEO’s

Wonen gaat over meer dan interieur. Het gaat over de complexe organisatie van een aantal levens onder één en hetzelfde dak, waarbij je te maken krijgt met dingen als: het plots moeten inrichten van een home office – ongeacht of je daar de plek voor hebt – , samen in de zetel tv kijken, de dag erna weer elk apart, TikTokkende kinderen, baby groeit uit wieg, puber wil privacy, gezinssituatie verandert, buitenhond wil niet buiten slapen, man kookt graag maar bijzonder slordig, vrouw wil silent room voor yoga, etc.

En dus zijn we in zekere zin allemaal CEO van ons eigen huis. Sounds good, toch?

 

CONSULTANTS

Maar ook een CEO kan af en toe wat coaching gebruiken. Of het nu gaat over – heel gericht – welke kleur tegen de muur en welke lampen, of – breder – de vraag of er geen grotere aanpassingen aan het huis nodig zijn, iedereen wil af en toe over zijn situatie en twijfels kunnen praten met iemand die er een klaardere kijk op heeft.

Daarom zet Jackie Brussels 100% in op woonadvies, met tips en tricks, vanuit een neutrale rol. We vinden het immers superbelangrijk dat iedereen goed kan wonen, en gelukkig is in zijn huis.

Beschouw ons dus maar als de consultants die je bedrijf weer gezond kunnen maken, hah! En misschien wel een reorganisatie zullen aanbevelen opdat iedereen in huis het leven kan leiden dat hij wil.

We kijken er naar uit je te leren kennen!

Yours sincerely,
Ozanne en Guillemine
(zoals in O-zan en Guy-min)

Het leven is een fascinerende aaneenschakeling van ruimtes en omgevingen die ons vormen. Terwijl we de ruimtes waarin we wonen vormgeven, geven we ons leven vorm.