Lezingen

‘Mensen onderschatten vaak een goede opstelling. Ze beginnen meteen na te denken over stijl en kleuren die ze willen gaan gebruiken. Maar wat een ruimte aangenaam maakt, wordt voor minstens 50% bepaald door de opstelling van de meubels.’


Jackie Brussels

In 10 stappen naar je droomhuis

De definitie van een droomhuis is voor iedereen anders, maar aan de basis ligt wel een thuisgevoel: een huis kan nog zo fantastisch ingericht zijn, maar als het niet als thuis aanvoelt, zal het nooit je droomhuis zijn.

Tijdens deze lezing vertellen Ozanne en Guillemine hoe van een huis een thuis te maken.  In 10 stappen geven ze in hun gekende stijl – met de nodige humor en zelfrelativering – tips en praktijkvoorbeelden waar iedereen wat aan heeft. Samen met de inspirerende beeldtaal van Marjan Godrie geeft deze lezing inzicht, inspiratie, houvast alsook de nodige relativering om met je eigen huis aan de slag te gaan.

Interesse in deze lezing
of in een lezing op maat van jouw bedrijf of evenement?

We verzamelen ideeën en inzichten over topics die met wonen, interieur en leven te maken hebben, en delen die tijdens een inspirerende lezing.