Home sessions

METEEN INSCHRIJVEN?

Scroll naar beneden
& ontdek de beschikbare data

Tijdens een Home Session komt één van ons aan jouw tafel zitten. We bekijken 2 uur lang samen je woning en luisteren naar de vragen die je je stelt.

We geven tips over indeling van een bepaalde ruimte en zoeken interieuritems die een match vormen met wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.
Je krijgt inzichten in materiaalkeuze, kleuradvies, do’s en dont’s, opties voor raamdecoratie, onze mening over welke meubels nog ontbreken, voorstel voor een betere opstelling van de meubels, mogelijke verlichting, …
We coachen je richting een sfeer en inrichting die past bij jouw persoonlijkheid, en zorgen ervoor dat het plaatje klopt.

HOE BEREID JE JE VOOR?

Zorg ervoor dat je een grondplan (op papier) hebt van de ruimte die je wil aanpakken. Daarop zijn lengte- en breedtematen aangegeven. Heb je geen plan, maak dan zelf een schetsje op basis van je opmetingen.
Ga ook even op zoek naar een beeld van een interieur waar je enthousiast over bent.

Bedenk op voorhand wat je zeker wil bespreken en wat je prioriteiten zijn zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

PRIJS

Voor twee uur exclusieve focus op jouw project betaal je 450€. Indien we ons meer dan 50 km moeten verplaatsen, vragen we een kleine kilometervergoeding.

WANNEER?

Home sessions worden vooral op maandagen, dinsdagen en donderdagen georganiseerd. Ontdek onderaan welke de eerstvolgende sessions zijn en schrijf je snel in.

 

PASSEN DEZE DATA NIET VOOR JE?

Elke maand komen er nieuwe data bij.

Wil je graag een seintje krijgen wanneer er nieuwe data zijn, klik dan op de link onderaan.