Home session

METEEN JOUW SESSIE BOEKEN?

Scroll naar beneden
& ontdek de beschikbare data

Tijdens een Home Session komt Ozanne tot bij jou, en kan je gedurende 2 uur al je interieurdilemma’s aan haar voorleggen.

Ozanne geeft tips over indeling van een bepaalde ruimte en zoekt interieuritems die een match vormen met wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.
Je krijgt inzichten in materiaalkeuze, kleuradvies, do’s en dont’s, opties voor raamdecoratie, onze mening over welke meubels nog ontbreken, voorstel voor een betere opstelling van de meubels, mogelijke verlichting, …
Ozanne coacht je richting een sfeer en inrichting die past bij jouw persoonlijkheid, en zorgt ervoor dat het plaatje klopt.

FAQ

HOE WERKT EEN HOME SESSION?

Een Home Session vindt plaats bij jou thuis, of op de locatie van je toekomstige woonplek. Weet je niet zeker op welke plek je best afspreekt met Ozanne (bvb omdat je toekomstige woonplek nog een bouwwerf is), stuur ons dan een mailtje: Ozanne belt je dan even op om samen de beste aanpak te bepalen. Ter plaatse bekijkt Ozanne samen met jou 2 uur lang de ruimte die je wil aanpakken. Wil je meerdere ruimtes in huis bespreken? Dat kan, je hebt 120 minuten die je zo efficiënt als je zelf wil kan indelen. Naargelang jouw vragen reikt Ozanne oplossingen aan, geeft ze stylingtips en suggesties voor verbetering. Stofstalen, kleurstalen en materiaalstalen helpen je de ideeën te visualiseren.

Tijdens een Home Session worden heel veel ideeën en inspiratie gegeven. Ozanne maakt tijdens de sessie een samenvattende schets waarin ze zoveel mogelijk informatie noteert. Je kan ook steeds zelf nota’s nemen zodat sidenotes, en alternatieve ideeën en inzichten zeker niet verloren gaan.

HOE BEREID IK ME VOOR?

Zorg ervoor dat je een grondplan (op papier) hebt van de ruimte die je wil aanpakken. Daarop zijn lengte- en breedtematen aangegeven. Heb je geen plan, maak dan zelf een schetsje op basis van je opmetingen.
Ga ook even op zoek naar een beeld van een interieur waar je enthousiast over bent, of maak een moodboard.

Bedenk op voorhand wat je zeker wil bespreken en wat je prioriteiten zijn zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

WAAROVER KAN IK ADVIES VRAGEN?

– indeling van een ruimte (bvb bij een verbouwing)
– lay out van een grondplan (bvb oriëntatie keuken of tv-hoek)
– materiaalkeuze
– kleuradvies & raamdecoratie
– keuze van meubels & opstelling
– mogelijke verlichting
– ideeën voor slimme inrichting
– keuze van interieurproducten (accessoires) en styling (aankleding)
– leuke interieurmerken en winkels

HOEVEEL KOST EEN HOME SESSION?

Voor twee uur exclusieve focus op jouw project betaal je 450€. Indien we ons meer dan 50 km moeten verplaatsen, vragen we een kleine kilometervergoeding.

Prijzen zijn inclusief btw.

WANNEER GAAN HOME SESSIONS DOOR?

Home sessions worden vooral op maandagen, dinsdagen en vrijdagen georganiseerd. Ontdek onderaan welke de eerstvolgende Home Sessions zijn en klik door om jouw sessie te boeken.

 

DE DATA PASSEN NIET VOOR ME…

Elke maand komen er nieuwe data bij.

Wil je graag een seintje krijgen wanneer er nieuwe data zijn, klik dan op de link onderaan.

Inspirerend!
Merci voor de zalige adviezen vanochtend, mijn hoofd loopt over van ideeën… over talent gesproken! Zalig.

Birte

Ozanne, om het met de woorden van één of andere illustere deelnemer aan Temptation Island te zeggen: ik sta ‘perflex’ 😉  Wat voor ons al jarenlang een onlegbare puzzel is, heb jij in één-twee-drie uitgeklaard. Ik vreesde dat twee uur een beetje krap zou zijn, maar jij gaat als een speer, joh! Op die luttele twee uur was het hele gelijkvloers ingedeeld en ingericht. Petje af, hoor, voor jouw ruimtelijke inzicht, creatieve inbreng en waardevolle suggesties. #uitermateblijmetdehomesession !

Brenda

Dikke MERCI voor de Home Session van vanmorgen.
Nog aan’t nagenieten & de goesting helemaal te pakken om erin te vliegen!
Pieter

Hier al een klein voorproefje van de uitwerking van jullie ideeën. De roomdivider is TOP! EEN SUPER IDEE !
Binnen 2w verhuizen we, als het klaar is sturen we het eindresultaat door.
Carlo