Brainstorms

Wil je graag een bepaalde plek in huis onder handen nemen maar twijfel je of je wel de juiste keuzes maakt?

Tijdens een Brainstorm ga je gedurende een uur met één van ons in gesprek. We bekijken samen plannen en foto’s. We reiken ideeën aan over opstelling, kleur, vorm, materialen, en meubels. We geven richting en hakken samen knopen door. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en een pak energie.

Ideaal voor wie een beperkt budget heeft, graag zelf de handen uit de mouwen steekt en de inrichting van zijn woning ruimte per ruimte wil aanpakken.

PRIJS

Een uur exclusieve focus op jouw project kost 180€.

 

WAT HEB JE NODIG?

Je neemt foto’s of een filmpje mee van de plek die je wil inrichten, en een grondplan van de ruimte waarop de lengte-, breedte- en hoogtematen zijn aangegeven. Het is belangrijk dat je de vorm en de grootte van je ruimte goed in kaart brengt: heb je geen plan, maak dan zelf een schetsje op basis van je opmetingen. Wij zorgen voor een drankje, notitieboekje en frisse ideeën.

WAAR en WANNEER?

Brainstormsessies worden op bepaalde dagen georganiseerd in onze kantoren in Groot-Bijgaarden, Antwerpen en Brussel. Via onze instagrampagina blijf je op de hoogte van nieuwe data en locaties. Inschrijven en betalen doe je via onze website.