Selecteer een pagina

In afwachting van een fantastisch verkooppunt in Antwerpen – busy working on it – strijkt Jackie Brussels neer in de shop van Diamanti Per Tutti. Daar hebben we een sit back and relax-hoek ingericht, voor iedereen die die lange Nationalestraat op en af is gelopen, als een wanhopige gek op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau (voor hem of haar of zichzelf). En die met brandende voeten uiteindelijk dan tòch, thank god, de perfecte vitrine spot in een zijstraat: yep, die van Diamanti Per Tutti, het Belgische juwelenlabel dat rebelse klasse smeedt.

Die uitgeputte mensen kunnen even bekomen tegen de kussens van Jackie Brussels, met hun benen op een poef, terwijl ze voor een volgend dilemma komen te staan: een armband, of een Jackie B kussen? Tough choice… bonne chance daarmee ;-).

P.s. Check out de 70PercentPure-collectie die blogster en oprichtster van interieurplatform Roomin Stephanie Duval heeft ontworpen voor Diamanti Per Tutti. Of de collectie die DPT heeft gemaakt in samenwerking met Tomorrowland.

Diamanti Per Tutti heeft een winkel in centrum Antwerpen (Drukkerijstraat 12, zijstraat van de Nationalestraat) en in centrum Gent (Waplpoortstraat 20).

Jackie Brussels bij Diamantie Per Tutti

Jackie Brussels bij Diamanti Per Tutti

Diamanti Per Tutti