Selecteer een pagina

Retour

Online kopen is altijd een beetje gokken: soms is het er knal op, maar soms ook niet. Is je aankoop toch niet wat je ervan had verwacht? No worries, we nemen het terug tot 2 weken nadat het bij je is toegekomen. Ook bij een outlet-, solden- of andere kortingsactie. Eerlijk is eerlijk. Ook online.

 

STAP 1: STUUR EEN MAIL
Stuur eerst even een mailtje naar jackie@jackiebrussels.be met de melding dat je je aankoop graag zou willen terugzenden. Verlies je bedenktijd niet uit het oog. Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van je aankoop om te beslissen of je je aankoop wil houden of niet.

P.s. Werd je aankoop door ons voor jou op maat gemaakt (in overeenstemming met jouw specificaties), dan kan je het helaas niet terugzenden.

STAP 2: VUL HET RETOURFORMULIER IN
Vul het retourformulier in dat bij je aankoop zat. Vergeet zeker niet je bankgegevens te vermelden. Vind je het formulier niet meer terug, dan kan je het hier printen.

STAP 3: VERPAK EN STUUR OP
Vervolgens stuur je het product in de originele staat en verpakking, en onbeschadigd aan ons terug: Jackie Brussels (Ozanne M bvba), Stationsstraat 5, 3380 Glabbeek, België. Vergeet er niet het retourformulier en factuur bij te voegen. De kosten van retourzending zijn voor jouw rekening.

STAP 4: SIT BACK AND RELAX
Zodra wij je retourzending goed ontvangen hebben, storten we het betaalde bedrag binnen de 30 dagen terug. Let op, enkel de producten die in originele staat en onbeschadigd aan ons worden terugbezorgd, samen met factuur en retourformulier, kunnen worden teruggenomen.