Selecteer een pagina

Een webshop is een fantastisch verkoopkanaal. Het stelt je in staat om je label in woonkamers te brengen over de landsgrenzen heen. De hele wereld binnen muisklik-bereik. Gotta love it. Maar er is ook een downside: online producten zijn niet tastbaar. Je kan ze niet voelen, ruiken, tegen het licht houden, omdraaien en verzetten.

Groot gemis, we know. Daarom zorgen we er voor dat we dit najaar op minstens 4 momenten tastbaar zullen zijn (klinkt lekker fout).

Markt van Morgen
Jackie Brussels is geselecteerd (oh yeah) om op 3 zondagen in september, oktober en december op de Markt van Morgen te staan. Die Markt van Morgen, dat is een Antwerps pleintje dat een namiddag lang één grote ontdekkingstocht van nieuwigheden in mode, design en interieur wordt. 40 pop-up shops van nieuw creatief talent, veel muziek en een oergezellige sfeer. Markt van Morgen is een fenomeen in Antwerpen. Dit artikel beschrijft het waarschijnlijk nog het best.

WHEN – zondag 11 september 2016 / zondag 9 oktober 2016 / zondag 11 december 2016.
Telkens van 12u tot 18u.

WHERE – Kloosterstraat, Antwerpen-Zuid, op het pleintje Vismijn

WHO – Jackie Brussels en 39 andere ontwerpers in fashion en interior design

WHAT – onze collecties kussens en plaids te koop. Uitgestald om uitgebreid bepoteld te worden.

En dan nog dit
Hou het weekend van 26 november 2016 vrij voor een Open Christmas House. Tegen dan hebben we kei-schone baskets die de perfecte kerstcadeau (aan jezelf) zijn.

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Hier alvast een sneak preview van de baskets. Heb ik al gezegd dat ze kei-schoon zijn? Wel. Ze zijn… Echt. Kei.

basket round

kussens

plaid op rek

collectie plaids