Selecteer een pagina

Kussens en poefs

Jackie Brussels is een Belgisch interieurlabel dat textiel verwerkt tot karaktervolle interieuritems. We maken kussens en poefs en hebben nog zo’n 100 andere ideeën waarmee we aan de slag willen.

Jackie Brussels is ontstaan vanuit een toenemende zin in durven: durf in je interieur, durf om uit te proberen, durf om het leven te peperen.

En dus kiezen we voor expressieve designs en beelden die je aandacht trekken. Net opvallend genoeg voor die twist die je interieur een eigen stijl geeft.

 

Eigen productie

Kleine collecties en stukken op maat produceren we in ons eigen atelier in Vlaams-Brabant. De grote collecties komen tot stand door samenwerkingen met Belgische en Europese partners.

Voor onze eigen ontwerpen werken we samen met een getalenteerde designer die onze ideeën perfect weet te vertalen. Maar we kopen evengoed afgewerkte stoffen aan – gewoon omdat ze perfect zijn – en drukken er onze eigen stempel op door ze in ons atelier te verwerken tot eyecatchers met de hoogste afwerkingsgraad.

 

Binnenhuisinrichting

We zijn momenteel druk bezig met het uitwerken van workshops waar deelnemers tips & tricks krijgen om zelf aan de slag te gaan.

Heb jij plannen om je huis – of een stukje ervan – opnieuw in te richten?

Hou dan zeker onze Instagram in het oog.