Selecteer een pagina

Kussens en poefs

Jackie Brussels is een Belgisch interieurlabel dat textiel verwerkt tot karaktervolle interieuritems. We maken kussens en poefs en hebben nog zo’n 100 andere ideeën waarmee we aan de slag willen.

Jackie Brussels is ontstaan vanuit een toenemende zin in durven: durf in je interieur, durf om uit te proberen, durf om het leven te peperen.

En dus kiezen we voor expressieve designs en beelden die je aandacht trekken. Net opvallend genoeg voor die twist die je interieur een eigen stijl geeft.

 

Eigen productie

Kleine collecties en stukken op maat produceren we in ons eigen atelier in Vlaams-Brabant. De grote collecties komen tot stand door samenwerkingen met Belgische en Europese partners.

Voor onze eigen ontwerpen werken we samen met een getalenteerde designer die onze ideeën perfect weet te vertalen. Maar we kopen evengoed afgewerkte stoffen aan – gewoon omdat ze perfect zijn – en drukken er onze eigen stempel op door ze in ons atelier te verwerken tot eyecatchers met de hoogste afwerkingsgraad.

 

Binnenhuisinrichting

Naast onze eigen collecties richten we ook woningen in. We starten altijd met een gezellig gesprek met de bewoners. Zo willen we te weten komen wat hun gewoontes zijn, wat zij belangrijk vinden, op welk ritme ze leven en wat hun stijl is. Een gezellige thuis maken, is wat we nastreven.

Zo werden we recent door vtwonen gevraagd om als vtwonen-stylisten mee te werken aan het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’. In elke aflevering helpen we de deelnemers verhuizen, en richten we hun nieuwe huis in zodat ze zich meteen thuis voelen.

Zin om je huis opnieuw in te richten? Contacteer ons.