Selecteer een pagina

ONZE KUSSENS

“Een kussen is zoals het streepje blush op je wangen. It lights up the room”

Een kussen kan op een subtiele manier de sfeer van een ruimte versterken. Daarom kiezen we karaktervolle ontwerpen die de kamer flair geven. Bovendien zijn onze kussens meer dan louter decoratieve elementen in je huis: we willen dat ze een zeker comfort bieden. Daarom kiezen we voor middelgrote tot grote formaten waartegen je je kan nestelen en kiezen we voor het beste binnenkussen dat dik en bol staat, dat zacht is en meegeeft. Een kussen dat ook na intensief gebruik zijn vorm behoudt. Een pilootkussen van elke collectie is gebruikt en – indien de stof het toelaat – gewassen geweest. Door de geselecteerde stoffen te onderwerpen aan een testperiode verzekeren we ons ervan dat we kwaliteit aanbieden.

ONZE POEFS

Een goedgemaakte poef heeft overal een rol: hij is stoel, salontafel, kinderkruk (om aan de snoepkast te geraken), zitje in de hal  (om schoenen aan en uit te doen), voetensteun, nachtkastje, you name it. Een goedgemaakte poef hoeft geen vaste plek te hebben in huis, een goedgemaakte poef staat overal goed.

Onze poefs zijn licht en dat vinden we belangrijk. We willen dat ze op verschillende plaatsen gebruikt kunnen worden en dus makkelijk verplaatsbaar zijn in huis. Ze zijn rondom rond zacht, we willen immers niet dat ze krassen maken op de vloer (of geluid maken bij het schuiven naar die snoepkast). Ze zijn stevig want de dikste vriend moet met gemak kunnen zitten. En ze zijn mooi, in al hun eenvoud. Daarom staan ze overal in huis goed. In elk huis.